23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALOMAT indgår samarbejde med STOK Emballage

Den danske producent af pallemagasiner, PALOMAT, indgår samarbejde med emballageleverandøren, STOK Emballage.

Det er to stærke navne, der har indgået en samarbejdsaftale. PALOMAT er verdens førende producent af pallemagasiner, og de styrker nu deres forhandlernet i Danmark gennem et tæt samarbejde med STOK Emballage. En virksomhed, som tilbyder en helt unik service med blandt andet salg af emballage, maskiner og en stærk teknisk support.

Samarbejdet betyder, at når STOK Emballages kunder fremover handler emballage eller får hjælp til mindre spild og forbedret økonomi i deres emballagehåndtering, så vil de også blive præsenteret for PALOMATs produkter.

- Vores produkt passer perfekt til STOKs øvrige sortiment, og de har allerede en tæt kontakt til mange danske virksomheder, der kunne få stor glæde af PALOMATen til gavn for effektiviteten og arbejdsmiljøet i deres virksomhed, siger Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT, der glæder sig til samarbejdet med STOK Emballage.

- Vi har meget store forventninger til samarbejdet. Det er to virksomheder, der passer utrolig godt sammen, og som deler både værdier og ambitioner om gode produkter og en høj service. Kort sagt er STOK en naturlig partner for PALOMAT, da de har den nødvendige ekspertise og viden om kundernes forventninger og behov til at sikre, at både STOK, PALOMAT og kunderne får stor glæde af samarbejdet.

Samarbejdet mellem PALOMAT og STOK Emballage betyder også, at virksomhederne vil arbejde tæt sammen med co-branding og fælles markedsføring overfor kunderne som nøgleordene. Hos STOK Emballage ser salgschef Flemming Jørgensen meget frem til det nye samarbejde.

- Jeg er ikke i tvivl om, at det kan blive et samarbejde til glæde for alle parter. STOK Emballage har et meget bredt sortiment og et stort kundegrundlag, og PALOMAT er et produkt, som passer utrolig godt ind i vores portefølje. På den vis kan man sige, at samarbejdet lå lige til højrebenet, siger Flemming Jørgensen.

- Hos STOK Emballage kigger vi løbende på muligheder for at udvide sortimentet for at give vores kunder det bedst mulige, og jeg er sikker på, at PALOMAT vil blive taget godt imod. Det er et samarbejde, som begge parter kan tillade sig at have forventninger til.

Det varer således ikke længe, før STOK Emballages mange kunder kan se frem til at blive præsenteret for et bredt udvalg inden for emballage, strækfolier, rådgivning, teknisk support – og PALOMAT.

For yderligere information:

Majbritt Svane, PALOMAT – 2265 0204
Flemming Jørgensen, STOK Emballage – 4070 8222

FAKTA

PALOMAT er verdens førende producent af pallemagasiner. PALOMAT Stand Alone er designet til virksomheder, der har behov for håndtering af tomme paller i gulvhøjde. Det er en selvstændig enhed, der effektiviserer din pallehåndtering og samtidig skåner dine medarbejdere for uhensigtsmæssige manuelle tunge løft. PALOMAT Inline er designet til stabling og nedstabling af tomme paller i produktionslinjer, og den er nem og brugervenlig at integrere i anlæggets hovedstyring.

FAKTA

Siden 1978 har STOK Emballage leveret løsninger af højeste kvalitet. Virksomheden tilbyder alle produkter indenfor emballage og maskiner samt rådgivning og teknisk support med konsulentbesøg hos kunderne. STOK Emballage hjælper dagligt sine kunder med at optimere deres processer, så de får den bedst mulige drift med minimalt spild og ressourceforbrug til gavn og glæde for både kunder og bundlinje.

PALOMAT®
Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 0000000000

Send til en kollega

0.047