23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Dansk Erhverv opruster på CSR-området

Dansk Erhverv udvider nu sin vifte af ekspertise og medlemsydelser med en ny enhed for CSR – corporate social responsibility – på dansk virksomheders samfundsansvar.

CSR-enheden skal arbejde for at styrke medlemsvirksomhedernes forretning gennem arbejdet med CSR og bæredygtig forretningsudvikling. Det skal ske med en dynamisk platform af inspiration og netværk, viden og værktøjer. Desuden bliver opgaven at varetage de politiske interesser på området og bidrage til en øget synliggørelse af servicesektorens engagement inden for social ansvarlighed.

Dansk Erhvervs nye CSR-chef er Louise Koch
Fra marts måned har Dansk Erhverv derfor udvidet udviklingsafdelingen og ansat Louise Koch i en stilling som CSR-chef med ansvar for at udvikle området. Louise kommer fra en stilling som Programme Manager i Grundfos, hvor hun i en årrække har beskæftiget sig med CSR, partnerskaber og forretningsudvikling nationalt og internationalt.

Detailhandlen vil være en af de centrale brancher for Dansk Erhvervs CSR-ydelser til medlemsvirksomheder, som blandt andet indebærer tilbud om at deltage i CSR-netværk, modtage jævnlig information og deltage i branchespecifikke arrangementer med fokus på viden og værktøjer på særlige områder.

CSR-nyhedsbrev til medlemmer
Dansk Erhverv vil fremover udgive et særligt CSR-nyhedsbrev til medlemmer. Nyhedsbrevet udkommer 6-8 gange årligt.

Hvis din virksomhed har interesse for CSR-området og ønsker at modtage information om tiltag og tilbud inden for området, send da en e-mail til csr@danskerhverv.dk.

Få 30 % medlemsrabat på CSR Konference: Viden, værktøjer og systemer
På temadagen om CSR den 4. juni kan din virksomhed blive inspireret af nogle af Danmarks førende eksperter i CSR. Som medlem af Dansk Erhverv får du 30 procent rabat. Husk at oplyse, at du er medlem, når du tilmelder dig.

Læs mere her: CSR-konference: viden, værktøjer og systemer

Dansk Erhverv
Børsen, Slotsholmsgade 1-3
1217 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43232010
P nummer: 1003073049

Kontaktperson

JB
Jesper Brønnum
Kommunikationskonsulent
+45 33746567 jeb@danskerhverv.dk

Send til en kollega

0.109