23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor tilslutning til world wide forhandlermøde

Den danske producent af pallemagasiner PALOMAT afholdte årets world wide forhandlermøde d. 16. juni i Amsterdam. Rekordstor tilslutning og for første gang med deltagende forhandlere fra både USA og Australien.

Forhandlermødet blev indført i 2009 og er efterfølgende gennemført årligt. Formålet med mødet er at fremme det nære samarbejde mellem forhandlerne og PALOMAT. Og samtidig give forhandlerne mulighed for at networke world wide.

”Vi er utrolig stolte over at kunne samle så stort et antal af vores forhandlere - 24 forhandlere fra 10 forskellige lande world wide. Det er rekordantal”,
fortæller Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT.

Nyt med world wide møde

Det er første gang, at der afholdes et world wide forhandlermøde. De foregående har været sprogopdelt i et engelsk- og et tysktalende møde. Majbritt Svane udtaler:

”Vi ændrede mødeopsætningen og afholdte et engelsktalende world wide møde. Ændringen er sket på opfordring fra forhandlerne. Der var stor interesse for at networke på tværs af alle lande og drage nytte af hinandens erfaringer. Og ved at rykke mødet til et centralt sted i Europa – specielt i nærheden af en international lufthavn – gjorde vi det logistisk nemmere for forhandlerne at komme frem end hvis vi havde afholdt mødet på vores hovedsæde i Nykøbing på Mors”.

Engagerede forhandlere

Forhandlerne var meget engageret og kom med aktive forslag og erfaringer til årets tema ”action”. En af deltagerne var forhandleren Bob van der Wild fra virksomheden BBJ Materials Handling i Australien, som var med for første gang.

”Det var utrolig positivt at blive informeret om målsætningen fra øverste ledelse hos PALOMAT – en blanding af historiske og nutidige dataer og planer for fremtiden. De arbejder meget resultatorienteret med både planlægning og udarbejdelse, som er vigtige, at vi som forhandlere kender til og er en del af. Det var spændende at møde og networke med de andre forhandlere og jeg vil helt sikkert deltage igen”, fortæller Bob van der Wild.

Motivationen helt i top

Med et rekordhøjt deltagerantal og engagerede forhandlere kan motivationen som producent kun gå en retning - og det er op.

”Vi bliver topmotiveret, når vi får brugbar feedback på forhandlermødet – både produkt- og markedsmæssigt. Især når forhandlerne spørger til hvor og hvornår, vi holder næste års forhandlermøde. Så får motivationen lige et ekstra skud opad,”
afslutter Majbritt Svane

PALOMAT®
Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 0000000000

Send til en kollega

0.047