23948sdkhjf
Del siden
Annonce

PALOMAT er taler på GoGlobal-konference

Torsdag d. 4. september afholdes GoGlobal-konference i Aalborg, hvor der er fokus på nordjyske virksomheders succes på eksportmarkedet. Den Nordjyske producent af pallemagasiner PALOMAT er udvalgt som taler omkring eksport via digitalisering.

PALOMAT deltog i 2012 i seminaret ”Succesfuld International digitalisering”, som blev tilbudt af Ålborg Universitet i samarbejde med væksthusene i Region Nordjylland. Seminaret åbnede øjnene for de mange muligheder med digitalisering i forhold til øget eksport og branding udenfor Danmarks grænser.

”Siden seminaret har vi arbejdet systematisk og målrettet med international digitalisering, hvor vores hjemmeside har været omdrejningspunktet. Vi har testet forskellige ting online i f.eks. nyhedsbreve for at finde frem til, hvad der virker og tricker vores kunder. Noget har fungeret mens andet absolut ikke har fungeret. En af fordelene ved digitalisering er, at vi hurtigt kan måle effekten af en aktivitet og efterfølgende justere aktiviteten. Digitalisering er en on-going proces og vi tester og lærer stadig”, fortæller Annette N. Andersen, marketingkoordinator hos PALOMAT

”Med vores oplæg håber vi at kunne inspirere andre virksomheder til at komme i gang med international digitalisering eller give deltagerne ideer til nye tiltag”, afslutter Majbritt Svane, Area Manager hos PALOMAT.

Læs mere om GoGlobal-konferencen her

PALOMAT®
Industrivej 10
7900 Nykøbing Mors
Morsø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12047894
P nummer: 0000000000

Send til en kollega

0.047