23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Investering i ny Trumpf 5000 stansemaskine

Komplette løsninger til fordelagtige priser

Hos Hosta Industries A/S vil vi gerne ønske alle vores kunder og forretningsforbindelser velkommen til fremtiden. Samtidig takker vi for jeres andel i den store fremgang, Hosta har oplevet i 1. halvår af 2014 – en vækstkurve, der ser ud til at fortsætte

Investering i ny, fuldautomatisk stansemaskine
For at kunne servicere vores kunder endnu bedre i fremtiden, har vi nu investeret i en topmoderne, fuldautomatisk monostanser. Det betyder, at vi kan betragte kundens emner på en helt ny måde og vælge den proces, der giver det billigste emne baseret på den mest optimale værdikæde.

Stansning – ingen værktøjsinvestering – komplet løsning.
Den optimale værdikæde betyder optimal udnyttelse af vores kapacitet – og heri ligger der en stor økonomisk gevinst for vores kunder. Med den nye investering er Hosta en af de eneste underleverandører i Danmark, der kan tilbyde både laserskæring, stansning vha. værktøjsinvestering, samt det nye ”skud på stammen” revolverstansning!

Stor tilslutning til seminar

Til sidst vil vi gerne takke for den store tilslutning til vores seminar tilbage i marts måned. En stor tak til alle foredragsholdere, og tak for de positive tilbagemeldinger, vi modtog fra jer, der deltog i seminaret. Det er fantastisk, at vi kan samle så mange fra dansk industri til en dag i fremtidens tegn med fokus på nye produktionsmetoder og robotteknologi.

Rigtig god vind til jer alle i 2014!


Jef Bremerstent
24 45 16 77
Hosta Industries A/S

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Kontaktperson

Christian Mosevang
Direktør
+45 20111799 cm@hosta.dk

Send til en kollega

0.047