23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Julehilsen og gaveregn

I får hermed en julehilsen fra Hosta Industries A/S, hvor vi ganske kort vil gøre status på 2014 og samtidig fortælle, hvad I kan forvente dig af 2015.

Omsætningsrekord og nye muligheder

Hos Hosta har 2014 været præget af travlhed og aktivitet. Vores store maskinpark og meget fleksible medarbejdere har spillet fantastisk sammen, og vi har i løbet af året opnået omsætningsrekord hele to gange. Samlet set er omsætningen steget med 12 % i forhold til 2013, og det er vi utrolig glade for og stolte over.

I 2014 fik vi en stor, ny monostanser, og det har givet helt nye muligheder for vores kunder. Det har betydet masser af ledig kapacitet og mulighed for at tilbyde vores kunder kapacitetsudjævning, konkurrencedygtige priser og helt nye emner.

Ring til mig, hvis du vil høre mere om, hvad Hosta kan gøre for dig. Jeg kommer gerne forbi dig og præsenterer de nye muligheder – med en julegave til dig i tasken, naturligvis!

Fokus på vækst, samarbejde og produktoptimering
Det nye år, 2015, venter lige om hjørnet, og hos Hosta Industries står vi klar til at give den fuld skrue. Det gør vi, som sædvanlig, med vores tre kerneværdier i højsædet: Kvalitet, leveringssikker-hed og konkurrencedygtige priser.

I 2015 er det vores ambition forsat at vokse – med ekstra fokus på det skandinaviske marked. Desu-den vil vi have øget fokus på Lean Manufacturing, på et tættere samarbejde med vores kunder og på intelligente maskiner. Vi vil også fortsat gøre alt, hvad vi kan, for at produktoptimere kundens em-ner og opnå den mest optimale løsning for dig.

Hosta Industries A/S ønsker dig og din familie en god jul og et godt nytår.

Hosta Industries A/S
Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14119094
P nummer: 1000683228

Send til en kollega

0.047