23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Irsk opfinder søger industrielle partnere

En irsk opfinder har udviklet et system til el-produktion fra tidevands- og vind kilder, der udnytter vind- eller bølge kilder, der bevæger sig i flere tilfældige retninger gennem alle niveauer. Udvikleren søger aftaler med industrielle partnere.

Denne konstruktion genererer elektricitet fra energikilder der bevæger sig i tilfældige retninger såsom den der findes fra havet og vinden.
Eksisterende vindmøller er kun effektive med energi, som bevæger sig gennem det vandrette plan fra en bestemt retning. Ændringer i vindretning og det plan den bevæger sig gennem medfører ineffektivitet eller direkte standser produktiviteten. Energier, som bevæger sig uden for optimums vil være tilbøjelige til at have en annullerings effekt på el-produktion fra systemerne.
Ligesom en bølge-generator konvertere kræfter, der bevæger sig gennem vertikalplan, vil styrker der bevæger sig væk fra det lodrette plan enten ignoreret eller direkte bremsende.
Kræfter skabt af både vind og sø er ikke lineær. Denne teknologi er har klare fordele i forhold til eksisterende produkter og teknologier i denne sektor.
PROFIL nr. 09 IE 51S6 3D89



For yderligere oplysninger, kontakt dit nærmeste Enterprise Europe Network her

Se mange flere forretnings muligheder her

Henrik Sørensen
NordDanmarks EU-Kontor
9931 1539

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047