23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opfinderrådgivningen eksporteres til Caribien

Det er et veritabelt erhvervsfremme-eventyr, når Opfinderrådgivningen nu skal opbygges og udbredes til borgerne på Trinidad & Tobago.

Det er ækvivalenten til GTS-instituttet Teknologisk Institut i Danmark, Caribbean Industrial Research Institute (CARIRI), som investerer i at opbygge deres version af en opfinderrådgivning, der henvender sig til alle borgere i øriget med gode ideer. Opfinderrådgivningen skal bl.a. være med til at rekruttere, træne og undervise lokale opfinderrådgivere i den særlige disciplin at rådgive borgere om deres ideer.

Licensaftaler for milliarder

Opfinderrådgivningen oplever dagligt potentialerne for at skabe job og vækst, når hverdagens inspiration fører til ideer og koncepter. Der er et stort potentiale for innovation over hele kloden, som kan bidrage til både virksomheds- og samfundsmæssig vækst. Den seneste effektmåling af Opfinderrådgivningens arbejde i Danmark estimerer, at der er skabt over 1.000 arbejdspladser og omsætning for 2,7 milliarder kroner på licensaftaler indgået mellem iderige borgere og virksomheder i perioden 2000-2009.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.094