23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Itza - Det nye LED-armatur fra Fagerhult

Ny LED pendel der både fås med Delta afskærmning og den nye Beta afskærmning

Itza er på alle måder fremtidssikret – lige fra levetid og energieffektivitet til mådehold med materialer og funktionel formgivning. Når indretningen udskiftes bliver Itza hængende.
Itza tilhører en ny generation af LED-armaturer med meget høj energieffektivitet.
Med 120 lm/W og en levetid på 80 000 timer er to stærke argumenter der lever op til det krævende marked.
”I takt med at armaturerne får længere levetid, bliver det også vigtigere med tidløst design.
Itza er bygget op omkring den nye teknik for at minimere volume og materialeforbrug. Det er vores måde at passe på ressourcerne – både ud fra et kunde- og et miljøperspektiv” udtaler Håkan Sehler.
Med Itza lancerer Fagerhult også sin nye afskærmnings teknologi. I 1990’erne revolutionerede Fagerhult belysningsbranchen med udviklingen af r5-teknologien til T5. Nu gøres det samme med LED. Beta LED med Opti-teknologi optimerer effektiviteten men giver også en fantastisk lyskomfort med mulighed for såvel direkte som indirekte/direkte lysfordeling.
”Indirekte/direkte kombineret med LED har været en vanskelig ligning som belysningsbranchen har kæmpet med længe – men som vi nu har løst”, siger Håkan Sehler.
Itza skaber et harmoniskt og stimulerende lysmiljø hvor mennesker trives. Armaturet giver en behagelig kombination af direkte lys og rumsskabende indirekte lys mod vægge og loft. Itza fås med to effektiviteter 5600 lm og 4700 lm, samt to farvetemperaturer, 3000 K og 4000 K, hvilket letter planlægningen af lyset i forhold til arbejdsopgaverne.
Itza kan kompletteres med tunable white for styring af intensitet og farvetemperaturer mellem 2700K og 6500 K. Med e-Sense Tune styres lyset nemt via en app og uden at være afhængig af wifi.

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118
P nummer: 1003050131

Send til en kollega

0.047