23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Scanstar til dessertbæger af plast

Et kundetilpasset plastbæger til dessert fra finske Valio er blandt vinderne i den nordiske emballagekonkurrence Scanstar. RPC Superfos har udviklet og produceret bægeret, som er kendetegnet ved en særlig udløsermekanisme.

Et dessertbæger til panna cotta (budding) med frugtsauce har netop vundet en Scanstar. Juryen i den nordiske emballagekonkurrence vurderer, at den kundetilpassede løsning er innovativ og skaber ekstra værdi.

Det prisvindende bæger er udviklet af RPC Superfos Region Nordic på vegne af den finske mejeriproducent Valio Ltd. til deres laktosefri dessert Valio Eila®. Et af de særlige træk ved bægeret er et klik-og-tryk punkt i bunden af bægeret.

Dekorativ dessert på få sekunder
Når man får lyst til at spise Valio Eila® desserten, skal man blot fjerne den forseglede folie, vende bægeret om og så trykke roligt på bunden et par gange. Det får bægeret til at knække tre steder, og idet der kommer luft ind, lander panna cottaen og frugtsaucen stille og roligt på tallerkenen. Resultatet er en dekorativ dessert, der appellerer til alle sanser.

Indholdet serveres på en ny måde
Juryen giver følgende grunde til, at det kundetilpassede bæger modtager en Scanstar:
"Juryen belønner denne emballage med en Scanstar, fordi den er ny og innovativ. Det er en forpakning med ”added value”, som skaber en ny måde at servere indholdet på. Emballagen skaber en interaktion mellem forbrugeren og indehaveren af varemærket. Det er funktionelt og nytænkende og et skridt mod øget brugervenlighed. Det er tydeligt beskrevet, hvordan panna cotta desserten skal serveres. Resultatet bliver en smuk anretning på en tallerken."

Både mejeriproducenten Valio og RPC Superfos er begejstrede over prisen. Per Sollenby, Sales Director Food, RPC Superfos Region Nordic, siger:

"Vi sætter stor pris på at modtage en Scanstar for det kundetilpassede plastbæger til panna cotta. Alle, der har arbejdet på projektet, er stolte og glade over at vinde prisen."

To Scanstar priser til RPC Superfos i år
Den 20. oktober finder Scanstar prisuddelingen sted i Göteborg, hvor også en anden emballageløsning fra RPC Superfos får tildelt en Scanstar pris. Dermed har både EasySnackingTM bægeret til nemme måltider på farten og det kundetilpassede bæger til Valio Eila® chancen for at vinde en WorldStar, som er næste runde i konkurrencen.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.039