23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Italiensk virksomhed søger partnere til EU-projekt om køderstatning

En italiensk virksomhed søger partnere til et projekt, der skal være med til at formulere en blanding af vegetabilske fibre og proteiner egnede til at blive brugt som køderstatning.

Med henblik på at udvikle "extented meat". Det er virksomhedens intention at indsende et projektforslag under Fast Track to Innovation-muligheden i Horizon 2020, EU’s rammeprogram for forskning og innovation, ultimo november 2015.

Virksomheden søger 2 typer partnere:

En virksomhed (gerne stor), der producerer forskellige kødprodukter, såsom frisk kød, kogt kød, fermenteret kød mm., og som er i stand til at gennemføre industrielle test af nye produkter.

En akademisk partner, der skal bidrage til at vurdere og forbedre funktionaliteten af vegetabilsk protein med enzymatiske behandlinger og til at vurdere de teknologier, der er nødvendige for produktionen af køderstatningen, som f.eks. ekstruderingsprocessen. Partneren skal have kompetencerne til at bidrage med udvælge kompatible ingredienser til at fremstille teksturerede vegetabilske proteiner og fiberblandinger med en velafbalanceret ernæringsmæssige profil, fri for allergener og velegnet til både Halal og Kosher-sammenhænge. Partneren skal bidrage til at forbedre de organoleptiske egenskaber og den kemiske karakterisering af den nye fiber.

For mere information, kontakt

Anders Skeem
Enterprise Europe Network
Agro Business Park
Future Food Innovation
Tlf +45 40309637
E-mail as@agropark.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Kontaktperson

HBP
Hanne Bregendahl Pihl
Projekt- og Administrationschef
+45 61885307 hbp@ndeu.dk

Send til en kollega

0.031