23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pakketape egnet til kontakt med fødevarer

Som de første og eneste i Danmark leverer ALBE Emballage A/S nu pakketape egnet til kontakt med fødevarer.

Helt ny type pakketape på markedet

Som hovedleverandør af emballage til nogle af Danmarks førende fødevareproducenter er det vigtigt for os hos ALBE Emballage A/S hele tiden at videreudvikle og udvide vores sortiment af emballage egnet til kontakt med fødevarer, for dermed at sikrer fødevarerne og ikke mindst forbrugerne bedst muligt mod skadelige stoffer.

Derfor er vi hos ALBE Emballage A/S meget glade og stolte over at vi nu kan tilbyde en pakketape som længe har været efterspurgt, nemlig pakketape velegnet til både direkte og indirekte kontakt med fødevarer.

Tapen, som vi kalder SuperFood er produceret i et ISO-22000 / HACCP certificeret miljø. Sikkerhedsforanstaltninger såsom streng hygiejne kontrol, personalets indrejsekontrol, skadedyrs forebyggelse, rengøring og processtyring forhindrer enhver mulighed for forurening med brudt glas, kemikalier osv. Desuden er tapens klæbemiddel testet for migration ved et uafhængigt laboratorium.

Pakketapen leveres i flere forskellige størrelser og både som maskinruller og håndruller.


Ønsker du at vide mere om denne nye type pakketape kan du læse mere på vores hjemmeside. Pakketape egnet til kontakt med fødevarer.

Du er også altid velkommen til at tage en snak med en af vores eksperter på området. Ring og tag en uforpligtende snak på tlf. 44 68 07 07.


ALBE Emballage A/S - Så behøver du kun én leverandør

Albe Emballage A/S
Baldersbuen 20
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16727709
P nummer: 1001150751

Kontaktperson

Pernille Gregersen
Marketing
+45 44 20 93 06 pg@albeemballage.dk

Send til en kollega

0.157