23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt innovationscenter gør det hurtigere at udvikle ny plastemballage

En avanceret teknologisk legeplads hos RPC Superfos i Randers afkorter tiden fra idé til prototype. RPC Superfos Innovation Centre giver mulighed for at teste og videreudvikle kreative koncepter til skræddersyet plastemballage.

Plads til udvikle kreative idéer til plastemballage og mulighed for at afprøve dem i praksis stort set med det samme. Det er kernen i RPC Superfos’ nye Innovation Center i Randers, der rummer nye faciliteter og teknikker til at skabe kundetilpassede emballageløsninger af plast.

Rammerne betyder, at der ikke er langt fra idé til prototype. Innovationscentret har robotter, maskiner og andet avanceret udstyr, som gør det muligt i selve udviklingsprocessen at ændre på emballagens volumen, form og kvantitet. Det skaber en mere effektiv og fleksibel udvikling af nye kundetilpassede emballageløsninger.

Hurtigere time-to-market
De producenter, der i sidste ende skal sælge deres produkter i emballagen, kan med specialister fra RPC Superfos på stedet diskutere resultatet og evt. tilføje finjusteringer, indtil den rigtige prototype er på plads.
Benny Nielsen, teknisk direktør i RPC Superfos, siger:

“RPC Superfos Innovation Centre reducerer ’time-to-market’, netop fordi vi kan køre en testproduktion uden at skulle koordinere med vores sædvanlige produktionssteder. Her kan vores kunder komme helt tæt på tilblivelsen af deres skræddersyede emballageløsning til food eller non-food. Vi er i fuld gang med at bruge innovationscentret til at udvikle de bedste emballage-ideer sammen med vores kunder og glæder os over på den måde at understøtte deres forretning.”

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK43239511
P nummer: 1003207217

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operational Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Send til en kollega

0.046