23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan bliver flere idéer til virkelighed?

I Danmark er der masser af muligheder. Vi er en nation af gode idéer. Men hvordan kan vi sikre, at det bliver til virkelighed og arbejdspladser? Det er temaet for GTS-nettets deltagelse på Folkemødet.

Vi står klar alle fire dage med en masse spændende aktiviteter, som viser, hvordan vi griber mulighederne, fx:

- Fredag kan du møde fremtidens velfærdsrobotter og blive analyseret af 3D kamerateknologi.
- Lørdag kan du smage på insekter og senere møde Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft, når han får sig en snak med Henrik Føhns fra P1 Harddisken om, hvad der skal til for, at crowdsourcing er en succes.

Debat med ministeren, Innovationsfonden, CEPOS og Google

Ud over de mange aktiviteter har vi en række debatter:

- Fredag holder vi “Forskningsvalget” med Uddannelses- og Forskningsministeren og ordførere om, hvordan vi i fremtiden skal investere i forskning og innovation.
- Lørdag spørger vi ”Dræber vi danskere de gode idéer?” og får svar fra Google, Innovationsfonden, CEPOS og politikere, som vil debattere, hvordan vi sikrer, at gode idéer bliver til virkelighed, så de ikke dør på tegnebrættet, inden de når markedet.
- Søndag har vi lokalfokus og holder en debat mellem bl.a. iværksætter Daniel Mühlendorf, politiker Lotte Helms og chefredaktør Søren Christensen om den skæve erhvervsudvikling på Bornholm

Læs hele programmet

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.047