23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få vejledning til en mere innovativ virksomhed

InnovationsAgenterne har motiveret flere tusinde virksomheder til udvikle videre, efter de har fået vejledning. Det viser en ny evaluering. Din virksomhed kan også få vejledning.

Evalueringen, som er lavet af Styrelsen for Forskning og Innovation, viser, at det er lykkes for InnovationsAgenterne at nå ud til en bred gruppe af virksomheder, der ønskede at være innovative, men som manglede de rette kontakter til innovationssystemet.

InnovationsAgenterne kommer fra de ni GTS-institutter, og de tilbyder virksomheder uden erfaring med innovationssystemet et tjek af virksomhedens innovationspotentiale.

75% af de innovationstjekkede virksomheder starter på udvikling

I GTS-foreningen er der glæde over den fine evaluering:

”InnovationsAgenterne vejleder virksomheder om, hvordan de kan forny deres forretning, se nye muligheder, finde den rette viden eller ekspert og komme et skridt videre. Det er vigtigt – især hos de små og mellemstore danske virksomheder, der har et stort innovationspotentiale, som InnovationsAgenterne kan være med til at forløse”, siger Ragnar Heldt Nielsen, direktør i GTS-foreningen og fortsætter: ”Derfor er det især positivt, at 75% af de innovationstjekkede virksomheder starter på udvikling i forlængelse af Innovationstjekket.”

Læs hele historien

årets Folkemøde kan du møde InnovationsAgenterne, som kan give dig, din idé eller din virksomhed et Lyn-Innovationstjek.

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.031