23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er crowdsourcing det nye sort?

Nyskabelse kræver nytænkning og her kan crowdsourcing bruges. Det kræver dog, at virksomheder i lang højere grad lytter til, hvad brugerne har at sige. Oplev Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft sammen med Henrik Føhns på Folkemødet.

Ved at bruge crowdsourcing kan der opstå mange nye muligheder. Det oplevede Ole Witthøft, som står bag det største crowdsourcing-projekt i Danmark. Han ville udvikle ”verdens bedste højtalere” og vejen frem var crowdsourcing. Men crowdsourcing kræver en helt anden tilgang til idéudvikling, sparring og deling af erfaringer og viden. En tilgang som mange virksomheder ikke er indstillet på.

Lær at lytte til brugerne
Den 13. juni 11:30 - 12:30 på Folkemødet får Henrik Føhns fra P1’s Harddisken sig en snak med Danmarks førende crowdsourcer Ole Witthøft om, hvordan man lytter til brugerne – og om, hvor meget tilfældighederne har betydning for opdagelserne undervejs og det endelige produkt. Hvem ved? Måske kan de udfordrere dig på din tankegang.
Læs mere på Folkemødets hjemmeside

Grib mulighederne på Folkemødet
GTS-institutterne og Innovationsnetværk Danmark deltager sammen på Folkemødet på Bornholm i teltet ”Grib Mulighederne! Viden skaber vækst”. Her kan du under hele Folkemødet opleve, høre og debattere, hvordan GTS-institutterne, Innovationsnetværkene og Danmark griber mulighederne.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.032