23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Læder produktionsvirksomhed søger distrubutør i Norden!

En litauisk virksomhed, der er specialiseret i produktion af lædervarer, leder efter agenter, repræsentanter og distributører i hele Norden, til at hjælpe dem på nye markeder.

Den litauisk virksomhed blev dannet i 2004 med et mål om at producere høj kvalitets vare i naturlig læder produkter. Mod på påkældene mål, har virksomheden samlet et team af kvalificerede medarbejdere og teknisk udstyr. Følgende tre produktions linjer arbejder de med:

1. Haberdashery products.
2. Accessories and protective equipment for horses.
3. Sewing services.

Virksomheden producere tilbehør af naturlig og kunstig læder produkter,  såsom håndtasker, tasker, porteføljer, forskellige mapper, tilbehør til heste (ben- og knæbeskyttelse, hovedtøj, haltere osv.), kontorartikler, naturlige eller kunstige læderprodukter og andet. Endvidere er de også åbne for produktions aftaler, da virksomheden kan producere mange forskellige produkter. 

Er du den agent eller distrubutør vi søger? Så tøv ikke med at tage kontakt til nedenstående.
Virksomheden søger agenter, repræsentanter og distributører i hele Norden, til at hjælpe dem på nye markeder. Følgende lande har interesse: Austria, Denmark, Finland, France, Germany, Netherlands, Norway, Sweden, Switzerland og United Kingdom. 

Ved interesse eller spørgsmål, tages kontakt til:

POD Reference: BOLT20170411002

NordDanmarks EU-Kontor
Mia Dupont Nielsen
mdn@ndeu.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.032