23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fremtidens legeplads; Kom med dit bud.

Fremtidens bæredygtige legeplads skal etableres i Nørresundby. Aalborg Kommune søger derfor virksomheder der kan tilbyde innovative bæredygtige/cirkulære legepladsudstyr og redskaber med fokus på leg, læring.

Aalborg Kommune arbejder på etablering af et børne- og ungeunivers for aldersgruppen 0 – 15 år på Stigsborg i Nørresundby, det omfatter en skole med plads til 1000 elever, en integreret institution med plads til 160 børn (100 børnehave og 60 vuggestue).
Derudover vil universet også rumme fritids- og ungdomstilbud samt idræts- og øvrige fritidsfaciliteter samt bliver integreret med den omkringliggende Stigspark g det maritime miljø ved fjorden. I dette univers skal der etableres et udemiljø /legeplads, som også kan understøtte læring. Styregruppen for Stigsborg har besluttet at legepladsen/udemiljøet skal være et pilotprojekt for cirkulær økonomi og cirkulært udbud. Erfaringer fra dette pilotprojekt skal danne presedens for fremtidens legepladser i Aalborg Kommune.

Børne Unge Universet designes og udvikles igennem en styret visionsproces. Hovedprincippet i udemiljøet/legepladsen er, et ønske om, at man tænker ud over ’mindste anskaffelsessum’, som man desværre ofte gør i indkøb. Man ønsker i langt højere grad en holistisk tilgang, hvor der er fokus på beplantning, underlag/terræn, legeredskaber og bevægelse/læring for derigennem at se på miljøpåvirkning, levetider, driftsomkostninger og muligheder for genbrug og genanvendelse i andre sammenhænge.

Tænker din virksomhed over bæredygtig, miljøpåvirkningen og det sociale aftryk ved produktion og brug af legepladser, også når den skal bortskaffes? Hvordan får vi tænkt i helheder og flere funktioner og samtidig lever op til krav om at reducere vores CO2-aftryk, tænke bæredygtigt og få de cirkulære loops til at fungere?

Vi har sammensat et spændende program for virksomheder – private og offentlige. 

Se tidsplan og mere:
https://eu-norddanmark.nemtilmeld.dk/14/

Dato og tid: 
Torsdag d. 16. april 2020 kl. 12:30 til 17:00

Tilmeldingsfrist:
Torsdag d. 9. april 2020 kl. 09:00
https://eu-norddanmark.nemtilmeld.dk/14/

Sted: KaffeFair , Strandvejen 19, 9000 Aalborg

Arrangør:
NordDanmarks EU-kontor,
Tlf: +45 50103852, aka@ndeu.dk

Enterprise Europe Network
NordDanmarks EU-Kontor
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalborg Ø
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36274433
P nummer: 1013075189

Send til en kollega

0.047