23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvordan bliver din virksomhed mere resilient over for trusler?

I en verden i konstant forandring øges virksomheders behov for at være resilient over for uforudsete hændelser og trusler.

I samarbejde med Instituttet for Fremtidsforskning og Novozymes har DBI derfor udarbejdet en rapport om de resiliens-udfordringer, samfundet står overfor.

Bliv resilient over for uventede hændelser

Hvordan forbereder en virksomhed sig på det uventede? Hvordan undgår man et produktionsstop, hvis en underleverandør i Asien bliver ødelagt af en tyfon? Eller hvis den administrerende direktør pludselig bliver langtidssygemeldt?

Det har DBI i samarbejde med Novozymes og Instituttet for Fremtidsforskning taget de indledende skridt til at finde ud af med rapporten “Resiliens i det 21. århundrede”, som blev udgivet i foråret 2016.

– Rapporten henvender sig til alle virksomheder, der gerne vil opbygge resiliens og være mindre sårbare over for uventede hændelser, der kan påvirke driften og medføre økonomiske tab for virksomheden, fortæller Fanny Guay, der er projektleder i Forskning & Udvikling i DBI og medforfatter til rapporten.

Læs mere

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Send til en kollega

0.094