23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Royal Greenland lancerer panerede fisk uden gluten

For tiden er glutenfri et ord, der dukker op alle vegne, samtidig med vi får et stadig større udvalg af glutenfri produkter i supermarkedet. Og nu går Royal Greenland den glutenfri tendens i møde med et nyt sortiment af fisk med glutenfri panering.

Den glutenfri tendens vinder mere og mere frem. På hylderne i supermarkederne, i artikler i medierne, og måske også hos en ven eller bekendt, der undgår gluten i kosten. For udover at der findes deciderede glutenallergikere, er det blevet en stor sundhedstrend i USA, som danskerne også er ved at have taget til sig.

Derfor har Royal Greenland skabt tre nye varianter af fisk med en sprød, glutenfri panering – rødspættefileter, sprødbagt torsk og sejpanetter. Produkterne indeholder heller ikke æg og mælk for at imødekomme dem, der er intolerante overfor disse produkter.

God autentisk smag
I udviklingen af de glutenfri produkter har det været vigtigt, at fornemmelsen af at spise en klassisk, paneret fisk blev bevaret, selvom produktet er glutenfrit. Fisken skal ikke spises som en ”erstatning” eller et ”alternativ”; den skal spises, for det den er: er et godt og lækkert stykke paneret fisk, som ikke indeholder gluten, eller æg og mælk. Og det er lykkedes.

I stedet for en klassisk panering, er der brugt majs-, kikærte- og rismel, som ikke indeholder gluten.  Resultatet er lækker, saftig fisk med en sprød panering pakket i praktiske æsker, der er klar til at tilberede hjemme i køkkenet.

Nem fisk med god samvittighed
Nogle forbrugere synes, at fisk kan være lidt svært at få passet ind i en travl hverdag, men de nye, glutenfri fisk både nemme og hurtige at tilberede. De skal nemlig bare direkte i ovnen fra frost i 20-25 minutter. Mens de er i ovnen, er det nemt at lave hurtigt tilbehør, fx med en kold rissalat eller en grøn salat.

Alle tre varianter er desuden MSC-mærkede, hvilket vil sige, at de kommer fra bæredygtigt og miljørigtigt fiskeri. De kan derfor spises med god samvittighed – både overfor miljøet og overfor sig selv, hvis man er glutenallergiker eller vil undgå det i kosten.

Produkterne sælges både i detail og til food service.

Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til Royal Greenland.

Royal Greenland Seafood A/S
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK10977231
P nummer: 1015137572

Kontaktperson

LS
Lotte Sørensen
Marketingassistent
lots@royalgreenland.com

Send til en kollega

0.031