23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Firmaaftalen gør skærmbriller nemt

Industrivirksomheden Axflow har i mere end 10 år haft en firmaaftale hos Dansk ErhvervsOptik. Aftalen betyder, at virksomheden får skærmbriller til deres medarbejdere i god kvalitet og til en rimelig pris.

Hos Axflow er Henrik Lund-Pätschke Pedersen ansvarlig for firmaaftalen med Dansk ErhvervsOptik. Han er begejstret for aftalen, som gør det nemt for virksomheden at tilbyde skærmbriller og nemt for medarbejderne at få brillerne. 

"Det er bare nemt at bruge firmaaftalen. Der er ikke en masse papirarbejde, og det store netværk af optikere giver medarbejderne mange optikere at vælge imellem. Så vi er godt tilfredse - ellers havde vi nok heller ikke beholdt aftalen i så mange år," siger Henrik Lund-Pätschke Pedersen.  

En seddel og de er videre 
Henrik Lund-Pätschke Pedersen er lager- og logistikchef hos Axflow og har været hos virksomheden i 13 år. Han har længe været ansvarlig for firmaaftalen med Dansk ErhvervsOptik. 

"Når en medarbejder vil have tjekket, om de skal have skærmbriller, eller hvis de har brug for et nyt par, kommer de til mig,” siger han og forklarer videre:

”Jeg udleverer en rekvisitionsseddel og hjælper dem måske med at tage mål foran computerskærmen. Derefter kan de gå til en optiker i Dansk ErhvervsOptiks netværk, aflevere rekvisitionen og få lavet synstest og nye skærmbriller. Det er virkelig nemt og smertefrit."

En tilpasset aftale
Axflow har i aftalen med Dansk ErhvervsOptik specificeret, hvilke stel og brilleglas medarbejderne kan vælge i mellem, når de går ned til den lokale optiker. 

"Hvis en medarbejder vil have et andet stel eller har brug for nogle andre glas, skal deres chef godkende det først, før de kan få rekvisitionen. For de fleste er standardskærmbrillen tilstrækkelig, så de kan få rekvisitionssedlen med det samme," siger Henrik Lund-Pätschke Pedersen. 

Har selv været igennem processen 
"Jeg har selv skærmbriller og har været igennem processen. Så jeg kan guide mine kolleger i, hvordan det fungerer. Og jeg kan sige, at det er lige så nemt for medarbejderne at få skærmbrillerne, som det er for firmaet at tilbyde dem gennem Dansk ErhvervsOptik," siger Henrik Lund-Pätschke Pedersen. 

Vi holder øje med hinanden
Når nye medarbejdere ansættes hos Axflow, bliver de gjort opmærksomme på aftalen med Dansk ErhvervsOptik. Ifølge Henrik Lund-Pätschke Pedersen opdager medarbejderne ikke altid selv, at de har brug for skærmbriller

"Som bruger af skærmbriller ved jeg, at de betyder rigtig meget for at føle sig godt tilpas i sit arbejde, så jeg holder altid øje med mine kolleger. Hvis nogle begynder at sidde meget tæt på skærmen eller på anden måde dårligt, så opfordrer jeg dem til at få en rekvisition og få undersøgt, om de har brug for skærmbriller," siger han.

Om Axflow 
Axflow har afdelinger i 30 lande i Europa, Sydafrika, Australien og New Zealand. Virksomheden er en del af Axel Johnson International, som ejes af Axel Johnson koncernen. 

Axflow er Europas største udbyder af flowtekniske komponenter til procesindustrien. De laver bl.a. pumper, filtre, omrørere, vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Axflow har to lokationer i Danmark: Et hovedkontor i Smørum og en afdeling i Galten. 

Gratis firmaaftale  
Med en gratis firmaaftale hos Dansk ErhvervsOptik får virksomheder hjælp til at imødekomme deres medarbejderes skærm- eller beskyttelsesbrillebehov. 

Dansk ErhvervsOptik tilbyder at vurdere arbejdsmiljøet på arbejdspladsen og sørger for, at alle love på området bliver overholdt. 

Desuden sikrer Dansk ErhvervsOptiks landsdækkende netværk af optikere, at medarbejdere får skærm- eller beskyttelsesbriller i høj kvalitet til en god pris.  

Læs mere om firmaaftalen.

Dansk ErhvervsOptik
St. Kongensgade 110E, 2. sal
1264 København K
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20814039
P nummer: 1004522786

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047