23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny stilling som Account Manager i pr tradings afdeling for Brands

I vores afdeling for Brands starter Account Manager Karina Dam som ny medarbejder

Karina Dam tiltræder ny stilling i vores afdeling for Brands. Karina kommer fra vores interne salgsupport og skal være Account Manager med fokus på displays til Brands i Danmark.

·         Karina er meget kreativ tænkende  - problemløser – nytænkende - designorienteret.

·         Kommer fra brancher som har fingeren på pulsen, som er trendy og altid i bevægelse. Tøj, makeup, etc. Henri Lloyd, Gosh Danmark, Sirius Company.

·         Karina er 47 år, single, med 2 voksne børn. Nyder tilværelsen med en del motion fra styrketræning til løb på landevejen og den årlige halvmarathon.

 ’I det seneste år, har jeg lært alt om vigtigheden og mulighederne for promovering af produkter på hylder og i displays. Mit fokus skal være på Brands, som naturligvis har brug for displays,  bord -, gulv-  eller diskdisplays. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for udformning og materialevalg; der vil jeg være jeres sparringspartner.
Jeg glæder mig rigtig meget til at føre de kreative snakke og ideer, med mine kommende kunder, ud i virkeligheden - og vigtigst af alt, følge succesen i deres efterfølgende salg’ siger Karina Dam.

 

pr trading a/s
Måløv Værkstedsby 1
2760 Måløv
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42760919
P nummer: 1001830595

Kontaktperson

KSH
Karina Sigsgaard Hansen
Sales Support Manager
+45 44349058 kh@pr-trading.dk

Send til en kollega

0.047