23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til Rådgiverdag

Digitalisering ændrer konstant vores branche. På Rådgiverdag stiller vi skarpt på de udfordringer der er i markedet, og vi har inviteret nogle af de dygtigste folk i branchen til at fortælle om deres erfaringer.

Digitalisering ændrer konstant vores branche. På Schneider Electrics Rådgiverdag retter vi blikket mod nogle af de udfordringer, der er i markedet, og giver dig løsninger og inspiration til at udvikle dig, så du hurtigere og bedre kan servicere dine kunder.

Vi har inviteret nogle af de dygtigste folk i branchen, der sammen med Schneider Electrics egne eksperter, fortæller om deres erfaringer.

Nyeste viden og trends
Du får den nyeste viden inden for energioptimering, it-sikkerhed og automation, så du kan rådgive i løsninger, der fremadrettet garanterer effektivisering og gode resultater. Vi stiller også skarpt på sammenhæng og optimering på tværs af teknologi, platforme, virksomheder og industrier, når vi dykker ned i emner som IoT, Power Solutions, Smart Grid, robotteknologi og meget mere.

Preben Mejer er hovedtaler
Key Note Speaker er Preben Mejer, en it-personlighed, der med vid, lune og humor giver et oplæg med mange underholdende eksempler og historier, der gør den digitale fremtid forståelig og meget nærværende.

Udvid dit netværk
Mellem dagens oplæg vil der være rig mulighed for at netværke med dine branchekolleger.

Det er gratis - book din plads nu!
Vi glæder os til at se dig tirsdag den 7. november 2017 til en begivenhedsrig dag med masser af ny viden og spændende mennesker.

Programmet er klar og du kan designe din dag ud fra dine interesser
Dagen starter med registrering og morgenmad kl. 8:30 og slutter kl. 15:00.
Du kan se det fulde program og tilmelde dig Rådgiverdag 2017 her. 

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Schneider Electric Danmark A/S

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047