23948sdkhjf

Boghandlere køber Legekæden

Selskabet bag de 53 butikker i Legekæden overtages af Indeks Retail A/S, som allerede driver kæderne Bog & Idé, Bøger & Papir og BOGhandleren.

- Ledelse og bestyrelse i de 2 selskaber kunne se de mange fordele, der var ved sammenlægningen, og det er nu glædeligvis blevet bekræftet af medlemmerne i Legekæden fortæller Henrik Christensen, adm. direktør for Indeks Retail A/S.

- Tilførslen af Legekædens butikker til vores eksisterende butiksnet betyder en styrkelse af koncepterne, samt optimering af ydelserne fra kæde-kontoret, hvilket vi glæder os meget til at komme i gang med henover det næste stykke tid, fortsætter Henrik Christensen. 



Med Legekæden vil Indeks Retail A/S repræsentere godt 220 detailhandelsbutikker i Danmark, Færøerne, Grønland og Finland med en samlet detailomsætning på ca. 1.85 mia.kr. 



-Vi får nu i Indeks Retail 2 af landets absolut stærkeste brands, hvor vi kan fokusere boghandel i Bog & idé og legetøj i Legekæden. Derudover giver det nye muligheder for Bøger & papir kæden, der i mange butikker allerede har legetøj, som en del af deres sortiment. Alle kæder har klare mål om omsætningsvækst og øgede markedsandele, og dermed krav om fysisk beliggenhed på de bedste og største markedspladser i Danmark, herunder online på nettet, fortsætter Henrik Christensen.



Sammenlægningen vil ske forholdsvis hurtigt. Legekædens kontor og lager i Svendborg afvikles senest i løbet af efteråret. 2 ud af 6 medarbejdere har takket ja til tilbud om job i Indeks Retail i Hedensted.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081