23948sdkhjf

Gram Slot i front på øko-produkter til discountpris

I dag modtager Gram Slot en innovationspris for på kort tid at have nytænkt og skabt et stærkt brand, der har fået kvalitetsprodukter, økologi og discount til at gå hånd i hånd.
I januar 2010 annoncerede Rema 1000 og Gram Slot, at de to parter havde indgået en eksklusiv aftale om salg af Gram Slots økologiske produkter i Rema-kædens 190 butikker landet over. Siden er samarbejdet blevet udvidet og Rema 1000 i dag er medejer af det økologiske landbrug.

Gram Slot leverer således dagligt økologisk mælk, kartofler og havregryn under eget varemærke til Remas butikker, og den satsning har ramt plet blandt forbrugerne, der efterspørger et større sortiment. Nu hædres virksomheden for at have skabt så stærkt et brand på fødevareområdet, på forholdsvis kort tid.

Formand for Dansk Fødevare Forum, René Logie Damkjer motiverer prisen sådan:

- Gram Slot med Sanne og Svend Brodersen i front, er et eksempel på en virksomhed, hvor værdierne i den grad udleves i praksis. De har med afsæt i en stærk tro på økologi og en kompromisløs holdning til kvalitet skabt en helt unik platform for deres forretning. Samtidig er de ikke bange for at indgå utraditionelle samarbejder og anvende oplevelser som understøttende for afsætningen.

På Gram Slot var der stor glæde, da nyheden om prisen tikkede ind.

- Jeg er rigtig, rigtig glad for prisen! Det er fantastisk, at vi på så kort tid er nået så langt, det er stadig nyt for os at afsætte vores produkter selv, og vi er oppe i mod mange andre dygtige virksomheder, siger en ydmyg og glad Svend Brodersen, og uddyber:

- Jeg tror, at folk kan lide vores ærlige og genkendelige koncept. Sanne og jeg mærker efter, hvad vi gør og foretager hele tiden valg og fravalg, så vores produkter afspejler vores værdier, og det kan forbrugerne mærke.

Prisen overrækkes i dag kl. 16.30 i forbindelse med Dansk Fødevare Forums Netværksdøgn på Hindsgavl Slot.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078