23948sdkhjf

Hungry.dk indgår samarbejde med Domino’s Pizza

Domino’s Pizza har valgt at bruge takeaway-portalen Hungry.dk til bestilling af sine pizzaer.
Danmarks nye takeawayportal Hungry.dk samarbejder nu med den internationale pizza-kæde Domino’s Pizza om online bestilling og udbringning af mad.

Fra og med uge 25 kan københavnere og roskildenserne få deres pizzaer, kyllingevinger og desserter fra Domino’s Pizzas otte restauranter i Danmark ved hjælp af Hungry.dk.

- Vi har valgt at samarbejde med Hungry.dk, fordi vi tror på deres koncept og på holdet bag portalen. Domino’s Pizza er i en udvidelsesfase og på jagt efter at nå ud til nye kunder. Hungry.dk kan hjælpe med det, udtaler Gustave Geisendorf fra Domino’s Pizza.

Samarbejdet med den internationale kæde, der har mere end 9.000 restauranter verden over bliver mødt med stor glæde i Hungry.dk. Tre måneder efter opstart kan takeaway-portalen allerede præsentere et udvalg på 400 restauranter på landsplan.

- Vi er meget tilfredse med den vækst, som vi har haft, siden vi begyndte for tre måneder siden. At kunne byde velkommen til så veletableret en samarbejdspartner som Domino’s er endnu et skridt i den rigtige retning, udtaler Rune Risom, adm. direktør i Hungry.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219