23948sdkhjf

Jysk vil sende danskere til Norge

En lav arbejdsløshed kombineret med en stærk udvikling i Jysks 76 norske butikker betyder, at den Lars Larsen-ejede kæde nu søger danskere til sine norske butikker.
En attraktiv løn, bonus efter to års ansættelse, tilskud til rejser hjem til Danmark og grundkursus i norsk er blandt nogle af de gode tilbud, som Lars Larsen og Jysk nu giver til danskere, som har lyst til at arbejde for en af kædens 76 norske butikker.

Jysk i Norge er inde i en stærk udvikling i disse år. Det skyldes blandt andet en god vækst i norsk økonomi – modsat mange andre lande, der som bekendt stadig er ramt af dønningerne fra finanskrisen.

- Det betyder, at arbejdsløsheden i Norge er meget lav – og det kan derfor være svært for Jysk at rekruttere gode talenter, siger Lars Dahl Christensen, der er HR Manager for Jysk i Norge.

Han fortæller, at det er svært at sætte tal på, hvor mange ledige arbejdspladser, Jysk har i Norge.

Et nyt samarbejde med Vendsyssels såkaldte Norgesprojekt skal forhåbentlig skabe interesse for jobmulighederne.

Norgeskonsulent Stein-Erik Linna er ansat af Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn kommuner til blandt andet at formidle norske job. Han forventer, at der vil være stor interesse for mulighederne i Jysk blandt danskere – det skyldes, at Jysk har lavet en løsning, der er nem at gå til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094