Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Transport Træ/Møbler Overblik
 

Brugsen i Hinnerup klar med Coops nye butikskoncept

- Af Redaktionen

Efter en brand i SuperBrugsen i Hinnerup var butikken lukket i tre uger og siden da har håndværkere og personale løbende arbejdet på at omdanne butikken til at følge det såkaldte Koncept 15.

Koncept 15 er et koncept, som Coop forventer, at alle landets 230 Super-Brugsen butikker inden 2015 skal være indrettet efter. Det skriver Århus Stiftstidende.

Konceptet går kort sagt ud på, at indretningen i butikken skal være mere enkel, samt at frugt- og grøntafdelingen skal være bag glas.

Læs også: Unge fritidsjobbere får ansvar og bliver klogere

- Dagen i dag er en forløsning. Helt frem til kl. 23.30 onsdag aften var 20 medarbejdere i gang med at forberede åbningen og gøre det hele klar, siger uddeler Keld Berg Hansen, der selv var til stede, da butikken åbnede igen torsdag.


Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.899 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Er du klar til den kommende messe?

26. februar 2015 10:20
Expression ApS

Vi har sammensat en fin standløsning til dig, og lavet et godt tilbud :) Det er naturligvis fleksibel og let at håndtere :) Kontakt os gerne for flere in­forma­tio­ner....

Den eneste ansøger er ikke altid den rigtige at ansætte

26. februar 2015 08:12
Profilpartners ApS

Specialisterne hænger ikke på træerne – og det gælder i næsten alle brancher. Men det gør det også svært at finde nye medarbejdere, som både har den rette faglighed og passer ind i virksomheden.

Market Visit Poland Packaging Industry Warsaw, April 9-10th 2015

26. februar 2015 08:40
Udenrigsministeriet

We invite you to participate in the Market Visit program in Warsaw. The Market Visit is a Danish government subsidised program provided by the Trade ...