23948sdkhjf

Irma uddeler ærespris til leverandør

Irma har i år indstiftet Irmas Ærespris, der gives til en leverandør, som har udmærket sig i særlig grad. Den første pris er netop blevet uddelt.
I forbindelse med den årlige konference for Irmas leverandører uddelte Danmarks ældste dagligvarekæde en ærespris til en leverandør. Æresprisen gik til leverandøren Allison A/S.

Allison producerer produkterne i Irmas Tusindfryd personlig pleje serie, som er den bredeste serie af svanemærkede personlig pleje produkter i Danmark.

Allison har de seneste 8 år haft en eksplosiv vækst i Irma, som bygges på innovation, konstant salgsfremmende tiltag og stort engagement i samhandelen.

- Vi har altid lagt vægt på, at have gode produkter til vores kunder. Produkter der udmærker sig ved en høj kvalitet i såvel frembringelse, som i brug og smag, siger kædedirektør for Irma, Jesper Uggerhøj.

- Bag Irmas produkter står vores leverandører. Irma sætter umådelig stor pris på vores leverandører, da de er fundamentet for, at vi kan drive vores forretning. […] Derfor har vi fra og med i år – 2013 – besluttet, at indstifte Irmas Ærespris der gives til en leverandør, der har udmærket sig. Udmærkelsen kan være indenfor områderne innovation, økologi, dyrevelfærd, leveringssikkerhed, loyalitet, kvalitet og godt købmandskab, fortsætter Jesper Uggerhøj.

- Hos Allison er vi utrolig stolte over, at være den første modtager af Irmas Ærespris. I mere end 10 år har vi haft en fantastisk samarbejde med Irma, og kun gennem dette god samarbejde er det lykkedes os, at udvikle en fantastisk serie af produkter, der også værdsættes af Irmas kunder, udtaler direktør Flemming Haahr, Allison.

Med prisen følger en bronze statue af Irma-pigen konstrueret af kunsteren Misja K. Rasmussen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078