23948sdkhjf

Det handler om kvalitet hos Din Tøjmand

Én ting er gode tilbud. Noget andet er kvalitet. De to ting hænger ikke nødvendigvis sammen.
- Hos Din Tøjmand har vi fået en masse varer fra det stilfulde, europæiske brand Bäumler på hylderne, og her er der virkelig tale om god kvalitet, siger adm. direktør i Din Tøjmand, Anders Vedel.

- Og så har vi netop fået buksebrandet Bugatti i butikkerne. Bugatti er eksperter inden for jeans, bomuldsbukser og chinos i mange pasformer og farver, så forhåbentlig kan du slippe for at skulle hele byen rundt efter bukser, siger Anders Vedel, der selv foretrækker at kunne handle ét sted.

Specialister i herregarderoben
- Vi gør os umage for at give en god og grundig kundeservice – online såvel som i vores fysiske butikker. Du kan altid regne med, at Din Tøjmand står parat med kompetent vejledning, så du kommer hjem med varer, der passer til dig, og som du derfor bliver glad for, siger Anders Vedel.

For Din Tøjmand er det vigtigt, at al personale er udlært og har helt styr på pasformer, kvaliteter, størrelser osv. Og når kunden handler online, handler han eller hun hos den nærmeste butik, der har varen på lager. På den måde handler man stadig lokalt. Det skriver Din Tøjmand i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079