23948sdkhjf

Friis Citycenter byder på juleværksteder og velgørenhed

Friis Aalborg Citycenter er endnu engang klar til at tage imod de mange julehandlende i Aalborg midtby.
Friis Aalborg Citycenter er netop blevet pyntet flot op med helt nyt julepynt både ude og inde.

Dermed er der taget hul på en af årets allerskønneste højtider, hvor Friis vanen tro sørger for, at der er masser af aktiviteter for børn og voksne - både i resten af november og i hele december.

At være på juleshopping kan kræve sin mand/kvinde, og allerede fra 12. november har Friis derfor sørget for, at det kan blive en behagelig og hyggelig oplevelse. Man kan fx tage en slapper i husets juleværksted og lave lidt julepynt, spise en pebernød, bruge pak-selv bordet eller blot tage en puster i juletravlheden.

Hver fredag og lørdag fra 15. november og helt indtil jul, er der en særlig mulighed for at lave kreative gør-det-selv gaver, så der kommer til at ligge gaver med et helt personligt touch under træet. Dygtige lærere og elever fra Try Efterskole bemander Juleværkstedet alle fredage kl. 14-17 og alle lørdage kl. 11-14, og de er klar med både materialer, gode råd og ideer. Det koster kun 10 kr. pr. gave, og pengene går ubeskåret til lokal velgørenhed, så endnu flere børn og deres familier kan få en dejlig jul. Bl.a. vil Børnenes Kontor i Aalborg blive betænkt, så man derfra kan hjælpe nordjyske familier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172