23948sdkhjf

Her er Danmarks bedste McDonald’s

Én ud af 89 McDonald’s restauranter er netop blevet kåret som Danmarks bedste. Indehaveren vandt også prisen sidste år – dog for en anden restaurant.
McDonald’s på Herredsvejen 16 i Hillerød er blevet kåret som Danmarks bedste McDonald’s restaurant. Det skriver Sjællandske Medier.

Indehaveren Claus Strand, som overtog McDonald’s i Hillerød i 2010, vandt også prisen sidste år. Sidste år var det hans restaurant i Hørsholm, som gik med titlen.

Hillerød-restauranten har det seneste år har haft stor fremgang både på salgs- og gæstesiden.
Ifølge Maja Pommer, som har været restaurantchef der siden oktober 2012, er det blandt andet en række tiltag for de yngre gæster og et stort fokus på personlig service, der har sikret de flotte resultater.

Claus Strand er ikke i tvivl om, hvad successen skyldes.

- Det handler om at have nogle engagerede medarbejdere, der tager ejerskab over forretningen. Det engagement starter hos mig og smitter så af på restaurantchef, managers og helt ned til medarbejdere på deltidsniveau, der går ind og tager ejerskab. Jeg har været i branchen i 20 år og har faktisk ikke oplevet noget lignende, siger Claus Strand ifølge Sjællandske Medier.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282