23948sdkhjf

Coop udvider butikskæde

Fakta Q, der kombinerer discount med convenience, har så meget vind i sejlene, at Coop udvider antallet af butikker og udvalget af varer.
Torsdag den 6. februar åbnede fakta Q ikke færre end 4 nye butikker, i henholdsvis Espergærde, Aalborg, Næstved og Slagelse. I næste måned kommer yderligere 3, 2 på Frederiksberg og 1 på Østerbro i København. Dermed udvides kæden fra 18 til 25 butikker.

- Den moderne forbruger har i stigende omfang brug for hurtige indkøb, hvor man hverken går på kompromis med kvalitet eller pris. Derfor løfter vi vores udvalg med en lang række høj kvalitetsprodukter til ”fakta-priser”, siger salgsdirektør Jens Romundstad, fakta Q.

Samtidig udvides udvalget med 200 nye højkvalitetsvarer, fx: pålægsvarer fra Aalbæk, laktosefrie mejeriprodukter, flere ”to-go” mejerivarer flere lækre smoothies/juice fra Innocent, mange specialøl og cider, fx Erdinger Hefe, Paulaner eller Sommersby Apple og Garage Lemon. Og ikke mindst endnu flere økologiske varer. Sortimentet af økologiske varer er udvidet med yderligere 20 varianter.

- Vi fungerer som et laboratorium for fakta, så vi kan teste mange nyheder, hvor de der slår igennem, efterfølgende kan komme ud i de over 400 andre fakta butikker, siger Jens Romundstad.

Fakta Q er typisk placeret på de mest centrale steder i de største byer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125