23948sdkhjf

Inspiration hos Østergaards Farvehandel

Østergaards Farvehandel i Hobro har man fokus på forvandling af gamle møbler.
Hos Østergaards Farvehandel på Adelgade i Hobro har de fokus på, hvordan du nemt og billigt kan forvandle de gamle og slidte møbler til anderledes og unikke møbler, der kan sparke nyt liv i boligen.

- Vi har i butikken lavet en stor udstilling af gamle møbler, der har gennemgået en forvandling, fortæller Ivan Østergaard.

- Derfor er der massevis af inspiration at hente, og vi kan tydeligt mærke, at kunderne er meget overraskede over hvilke muligheder, de gamle møbler rummer. Det er meget nemt at forvandle et træt og nedslidt møbel til noget trendy og farverigt, der samtidig kombinerer noget nyt, friskt og frækt med historie, nostalgi og charme.

- Og har man ikke selv nogle gamle møbler, så er der gået sport i at finde nogle spændende ting på et loppemarked eller i en genbrugsforretning. Her kan møblerne købes til små penge, hvorefter det bare er at gå i gang.

- Men start med at kigge ind til os. Udover at hente inspiration i vores store udstilling, er vi naturligvis også klar med massevis af gode råd og vejledning. Både om bearbejdning af møblerne, valg af farver og materiale samt rigtig mange forskellige ideer, slutter Ivan Østergaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094