23948sdkhjf

Vinterferie i Friis Aalborg

Vinterferien står snart for døren, og i Friis Aalborg Citycenter vil både uge syv og otte byde på et væld af iskolde fornøjelser.
Der er arktisk stemning overalt i centret, hvor der er lagt op til mange sjove stunder for børn og voksne.

Også udenfor på Gabels Torv er der herlige oplevelser i vente. Mandag 17. februar kl. 11-15 er der mulighed for, at børn kan blive trukket på islandske heste. De godmodige og hyggelige heste er af racen ”ismuler”, og det er Try Efterskole, der hjælper med arrangementet, som der er fri adgang til.

Onsdag 19. februar fra kl. 11 er der 1000 kolde isbjørne-is til de mindste i Friis. Børn op til 14 år ifølge med en voksen kan komme og smage de lækre, gratis isbjørne-is og hilse på den rare isbjørn, som står klar i igloen ved Jack & Jones på Plan 1.

Når de islandske heste er smuttet hjem, og isene er spist, er frostfesten langt fra slut. Torsdag 20. februar kl. 11-15 kommer Kennel Snowcreek på besøg på Gabels Torv med deres flotte Alaskan Malamute polarhunde. Man kan både opleve, hvordan hundene trænes til at blive trækhunde, og børn kan komme helt tæt på for at klappe og nusse om de søde, rolige dyr.

Hele uge otte - fra mandag til lørdag - stabler Friis med hjælp fra Biffen i Nordkraft en ”Frost biograf” på benene. Her er der mellem kl. 11 og 16.30 fri adgang til at se Jacob Leys flotte ”The Secret of the Ice Flower”. Tegnefilmen har dansk tale, varer 30 minutter og starter hver hele time. ”Frost biografen” ligger ved Kunstvæggen på Plan 0.

Rundt omkring i Friis er der frem til og med 22. februar udstillinger om polardyr, en flot fotovæg med isbjørne, en audiovisuel kunstinstallation og en iglo, hvor børnene kan hygge sig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096