Byggeri Byggeri SE Elektronik Energi Fødevare Fødevare SE Metal Metal NO Metal SE Detail Træ/Møbler Overblik
 

Netto åbner helt ny butik i Holstebro

- Af Redaktionen

Netto åbner en helt ny butik på Vestergade 7 i Holstebro, hvor der tidligere lå en Føtex.

Det er butikschef Henrik Hvass Petersen på 32 år, der står i spidsen for butikken. Henrik startede sin Netto-karriere som souschef i Netto i Nykøbing, hvor han var i godt 1 år.

De seneste 5 år har Henrik har fungeret som butikschef i Netto i Lemvig og derefter i Ulfborg. Så det er en erfaren butikschef, der skal åbne den nye Netto-butik, hvilket han glæder sig meget til.

Læs også: Test: Økologi er billigst i Netto

Henrik er født og opvokset i Holstebro, hvor han boede i de første 21 år af sit liv, så der vil måske være nogen, der vil kunne genkende ham. Henrik glæder sig til at kunne rette fokus mod en helt ny butik og opbygge et godt forhold til kunderne, men samtidig også til et godt samarbejde med teamet af medarbejdere. Personalet bliver en blanding af rutinerede Netto-folk, der kommer med fra andre butikker og nye fra lokalområdet. Både de og Henrik glæder sig utrolig meget til at slå dørene op og byde velkommen i den helt nye butik.

Den nye butik har et salgsareal på 903 m2. Butikken åbner torsdag den 6. marts.

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 9.897 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.

Se alleMedlemmernes egne nyheder

Er du klar til den kommende messe?

26. februar 2015 10:20
Expression ApS

Vi har sammensat en fin standløsning til dig, og lavet et godt tilbud :) Det er naturligvis fleksibel og let at håndtere :) Kontakt os gerne for flere in­forma­tio­ner....

Den eneste ansøger er ikke altid den rigtige at ansætte

26. februar 2015 08:12
Profilpartners ApS

Specialisterne hænger ikke på træerne – og det gælder i næsten alle brancher. Men det gør det også svært at finde nye medarbejdere, som både har den rette faglighed og passer ind i virksomheden.

Market Visit Poland Packaging Industry Warsaw, April 9-10th 2015

26. februar 2015 08:40
Udenrigsministeriet

We invite you to participate in the Market Visit program in Warsaw. The Market Visit is a Danish government subsidised program provided by the Trade ...