23948sdkhjf

Vinskole i Eurospar

Eurospar vil gøre det nemt og overskueligt for kunden at købe god vin i mange prisklasser.
I Eurospar skal der være fokus på, at give kunderne en ekstra god vinoplevelse, både ved at have gode vine i mange prisniveauer og for en hver smag på hylderne, men også ved at gøre vinkøbet nemt og overskueligt og tilmed give kunderne mere viden om vin.

- En del forbrugere har efterhånden et grundlæggende kendskab til vin, omvendt er der også mange, som i en travl hverdag, kan have svært ved at gennemskue det store udvalg, der er på hylderne, men som gerne vil nyde et glas god vin både til hverdag og fest, siger marketingdirektør Linda McBeth.

- Derfor glæder vi os til at introducere Eurospar Vinskole samt købmændenes helt egen vin, som pt. kun forhandles i Eurospar.

Eurospar Vinskole
Fra uge 17 introduceres Eurospar Vinskolen i tilbudsavisen, her vil kunderne hver uge kunne tilegne sig viden om vin. Med Vinskolen får kunderne bedre mulighed for at navigere i udvalget på hylderne, og måske mod på, at eksperimentere mere i sine vinindkøb.

- Kunderne kan naturligvis altid henvende sig til den enkelte butiks vinansvarlige, som gerne hjælper med kyndig vejledning, men med Vinskolen har interesserede kunder selv mulighed for, at tilegne sig viden om vin, på en nem og overskuelig måde, slutter marketingdirektøren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094