23948sdkhjf

Nemlig.com fortsætter aggressiv prisstrategi

Online-supermarkedet Nemlig.com udvider deres discountsortiment og matcher nu Nettos faste discount-sortiment på 1800 varer både på pris og på antal discountvarer.
Det faste sortiment i Netto udgør 1800 varer. Det matcher nemlig.com nu og har dermed et fast discount- sortiment på mere end 1800 varer, som prismatches mod Netto. Udvidelsen sker inden for alle varekategorier.

- I dag ønsker ingen at betale for meget for deres basisvarer. Derfor valgte vi i efteråret at indføre dagligvarer til discountpriser, og efterspørgslen fra kunderne har været så stor, at vi løbende har udvidet sortimentet. I dag kan vi så løfte sløret for, at vi nu har lige så mange varer i vores faste discountsortiment, som Netto har i deres faste sortiment. Derudover prismatcher vi de 1800 varer i vores discountsortiment mod Nettos priser netop for at sikre, at kunden ikke betaler for meget, udtaler adm. direktør hos nemlig.com, Stefan Plenge.

Stort discountsortiment er en kæmpe succes
Siden nemlig.com i efteråret 2013 lancerede et nyt discountsortiment og indledte en aggressiv prisstrategi - at prismatche Netto på en lang række dagligvarer, er online supermarkedet vokset med 80% på under 5 måneder mod en forventet vækst på 50% over 12 måneder.

- Danskerne har virkelig taget online dagligvarehandel til sig, og vi er utrolig glade for den store vækst, vi har oplevet især det seneste halvår. Det kan vi takke vores mange loyale kunder for, og med den nye udvidelse af vores discountsortiment bliver det nu endnu mere attraktivt at være kunde hos nemlig.com. Vores nye mål er, at nemlig.com skal vækste 150% i regnskabsåret 2013/2014, fortæller adm. direktør hos nemlig.com, Stefan Plenge.

Webbureauet Dwarf har i en ny undersøgelse kortlagt 2000 danskeres indkøbsvaner på nettet. Undersøgelsen viser en markant interesse for at handle dagligvarer online – 15% af de adspurgte svarer, at de har købt dagligvarer over nettet i 2013 mens 49% svarer, at de forventer at prøve online dagligvareshopping i 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094