23948sdkhjf

Stark jagter unge talenter

Byggemarkedskæden har netop taget hul på en rekrutteringsproces med det formål at finde 75 nye elever.
Selv om byggebranchen i øjeblikket oplever en historisk lavkonjunktur, rummer den stadig masser af spændende karrieremuligheder for talentfulde unge.

Det fortæller uddannelseschef Jan Sørensen fra Stark, som lige nu søger 75 nye elever fordelt over hele landet til sine erhvervsuddannelser inden for blandt andet salg og handel.

- Der bliver snakket og skrevet meget om krisen i byggeriet og den høje ungdomsarbejdsløshed. Derfor er vi glade for, at vi kan bidrage til at vende den negative udvikling ved at tilbyde en masse unge mennesker med hjertet og hjernen på rette sted et job og en fremtid, som giver gode muligheder for at udvikle sig professionelt, siger Jan Sørensen.

- Samtidig er det afgørende for os, at vi med de 75 nye elevpladser hjælper med at skabe lokale jobmuligheder også i udkantsområderne, hvor det ellers kan være svært for de unge at få et professionelt fodfæste, fortsætter han.

Ledertalenter efterlyses
Ud over en karriere inden for salg åbner elevuddannelsen i Stark også for en lederkarriere for de unge, som er ambitiøse og målrettede nok til at tage udfordringen op og dygtiggøre sig via Starks interne lederforløb, fortæller Jan Sørensen:

- Vi vil meget gerne have unge mennesker ind, som har talentet og kan se idéen i at arbejde frem mod fælles mål sammen med en masse dygtige kolleger i en stor virksomhed. De nye elever bliver en del af vores landsdækkende netværk inden for branchen, ligesom vi sørger for at ryste dem godt sammen, når de starter, så de får ligesindede at støtte sig til og trække på i det daglige, pointerer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.089