23948sdkhjf

Legetøjskæde gør comeback

Legetøjskæden Hamleys har nu fået ny ejer efter den tidligere ejer gik konkurs. Det betyder, at kæden nu genåbner tre butikker i Danmark.
Genåbningen af de tre butikker sker godt tre uger efter, at den daværende ejer af kædens nordiske forretninger, Kids Retails of Denmark, indgav konkursbegæring og medarbejderne blev sendt hjem. Det skriver epn.dk.

De tre genåbnede butikker ligger alle i Københavnsområdet - på Vesterbrogade, i Field's-centret og i Københavns Lufthavn.

Den nye ejer
Den nye ejer er firmaet Hscan Aps i København. Firmaet har indsat Christel Piron, bestyrelsesformand i konsulenthuset MacMann Berg, som midlertidig direktør.

Medarbejdernes opsigelser er siden blevet trukket tilbage af en ny ejer, og medarbejderne er blevet tilbudt at få deres job tilbage. Det oplyser faglig konsulent Lars Kristiansen fra HK Hovedstaden.

- Det var lidt det, vi håbede på, da medarbejderne dengang ikke blev fritstillet," tilføjer Lars Kristiansen.

Grunden til konkursen
- Forhistorien var, at den tidligere ejer nok havde ekspanderet for meget. Da butikkerne så blev ramt på julehandlen på grund af priskrig og konkurrence i branchen, kunne det ikke lade sig gøre at fortsætte, fortæller advokat Michael Bjerg Hansen, fra advokatfirmaet Rønne & Lundgren, som er kurator på konkurssagen.

Original artikel: Legetøjskæde genåbner butikker
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125