23948sdkhjf

Rema 1000 lukker på lørdag

Samtlige 256 Rema 1000 butikker åbner ikke dørene for kunderne lørdag den 24. maj.
Samtlige 256 butikker holder lukket – men heldigvis blot denne ene dag.

Anledningen er Remas 1000s 20 års fødselsdag, som alle medarbejdere fra kasselinjen til lageret er blevet inviteret til at fejre til stor fest på lørdag i Fredericia.

For 20 år siden åbnede den første Rema 1000 butik i Danmark. Siden da har discountkæden haft travlt med at åbne en lang række butikker, og kæden tæller i dag 256 butikker over hele landet. Men på lørdag lukker de alle så på én gang. Kun denne dag - fordi fejring og intern ros er vigtigt i Rema 1000.

Rema 1000 har nemlig inviteret alle medarbejdere i hele kæden til stor fest i Fredericia for at fejre jubilæet og den flotte fremgang de senere år. Og over 5000 medarbejdere har meldt deres ankomst.

- Kunden er vores øverste chef, og vi har allerede fejret vores 20 års fødselsdag med kunderne i stor stil med ekstra gode tilbud på mange af vores gode varer. Nu beder vi allernådigst vores øverste chef om ’fri’ denne ene dag, så alle Rema 1000s medarbejdere kan mødes til fødselsdagsfest og fejre de 20 år med fremgang her i Danmark, siger adm. dir. Henrik Burkal.

Medarbejderne i centrum for succes
Rema 1000 er ejet af norske Reitangruppen, der har stor succes med både discount og convenience i Danmark og Norge. Franchise-systemet og de dedikerede medarbejdere bliver ofte sat lig med den fremadstormende forretning.

- Festen på lørdag er helt normal i Reitan-regi. Her gør familien og hele koncernen meget ud af, at de gode takter skal fejres. Stifter og ejer Odd Reitan samt hans søn, den øverst ansvarlige for Rema 1000, Ole Robert Reitan, kommer da også begge på lørdag. De ved, hvor vigtigt det er med opbakning, siger Henrik Burkal.

- Alle i Rema 1000 ved, at kunden er vores øverste chef, og at alle i Rema 1000 fra flaskedreng til direktør gør en positiv forskel i hverdagen for både kunder og kollegaer. I Rema 1000 er en af vores værdier, at ”vi vil ha’ det morsomt og lønsomt”. Vi tror på, at når vi brænder for det, vi laver og samtidigt har det sjovt, så kan det også drive en god forretning. På lørdag vil jeg sige 1000 tak til alle vores kollegaer i Rema 1000 for deres kæmpe indsats i hverdagen, og så skal vi have det rigtigt sjovt sammen, siger Henrik Burkal.

De 5000 Rema 1000-medarbejdere kan se frem til en kæmpe fest, hvor Mick Øgendahl underholder og The Antonelli Orchestra står for musikken i samarbejde med blandt andre Nabiha, Shaka Loveless og Christopher samt Kato og Johnson, Safri Duo og Electric Lady Lab.

Alle Rema 1000 butikker åbner igen søndag den 25. maj kl. 8.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188