23948sdkhjf

Elgiganten Erhverv fortsætter ekspansionen

Elgiganten opruster nu på salget til erhvervslivet med flere medarbejdere og endnu større udvalg.
Vejen hertil har været enkel: Elgigantens kendte mærkevarer og lave priser kombineret med professionel og personlig rådgivning sådan lyder det i en pressemeddelelse.

Salgschef for Elgiganten Erhverv, Morten Bøgelund, fortæller om baggrunden for oprustningen på erhvervsfronten:

- Vi har gennem det sidste år oplevet en massiv efterspørgsel i vores erhvervsafdeling, og derfor er det nu på tide at opgradere det hele, så vi ikke bare kan følge med, men også få endnu flere spændende muligheder til vores erhvervskunder, siger han.

Flere medarbejdere med fokus på køkkensalg
Morten Bøgelund fortæller, at målet for Elgiganten Erhverv fortsat er at skille sig ud på lave priser og god rådgivning.

- Vi har som erklæret mål at blive erhvervslivets foretrukne leverandør af elektronik, hvidevarer og køkkener. Derfor har vi ansat yderligere folk på nøgleposter, der skal være med til at skubbe os endnu længere i den retning, siger Morten Bøgelund.

Det er især på hvidevare- og køkkenmarkedet, at han ser store muligheder fremover.

- Mange boligforeninger har henvendt sig til os for at købe hvidevarer og har i den forbindelse ofte spurgt os, om vi kunne levere komplette køkkenløsninger - og det kan vi. Det er blevet så populært, at vi har ansat en køkkenspecialist til kun at fokusere på at levere de integrerede køkkenløsninger, siger Morten Bøgelund.

Kunder i alle størrelser: SKI-aftaler og enmands-virksomheder
Det er dog ikke kun boligforeninger, som kan drage nytte af Elgigantens oprustning. Også offentlige institutioner er et område, som der nu er endnu mere fokus på. Elgiganten Erhverv er nemlig godkendt SKI-leverandør på udvalgte varegrupper.

- Vi fokuserer meget på gode samarbejder med offentlige institutioner, og det har vi styrket ved yderligere at ansætte en mand til kun at tage sig af for eksempel SKI-aftaler, fortæller Morten Bøgelund.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156