23948sdkhjf

Day & Night i Friis Aalborg Citycenter

Aalborg City holder Day & Night onsdag d. 4. juni, hvor mange af byens butikker har længe åbent. Friis Aalborg Citycenter holder åbent til kl. 23.
Friis Aalborg Citycenter deltager også i festlighederne med åbent til kl. 23 og masser af aktiviteter til store og små.

Citycenteret får besøg af Funcenter Nørresundby kl. 16-22, der tropper op med sumobrydning, Fun Animals og det populære lokumsræs. De vil stå på pladsen ved Pandora og Inspiration, hvor der vil være konkurrencer og underholdning. Centerets kunder kan kvit og frit prøve de forskellige aktiviteter – der er mulighed for tage kampen op med vennerne i de store sumodragter, børn fra 6 år og barnlige sjæl kan hoppe op på de sjove Fun Animals, og man kan køre om kap i det ultimative løb: lokumsræs. Der vil være præmier på spil.

Fra kl. 19 er der Fri Is i Friis, hvor centerets personale deler gratis is ud til de første 500 kunder, der tropper op på pladsen ved Wagner og Marcus.

Kl. 20-23 er der også noget for de voksne. Nibe Bryghus skænker smagsprøver på flere af husets ølmærker, og Friis’ kunder kan frit smage de forskellige øl. Nibe Bryghus stiller op på pladsen ved Deichmann og Selected.

Som led i Day & Night-festlighederne vil mange butikker traditionen tro tilbyde særlige aktiviteter og tilbud denne aften, og Friis har åbnet p-kælderen, så den frit kan benyttes hele dagen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079