23948sdkhjf

Fakta åbner tredje butik i Tyskland

Efter åbning af de første to butikker syd for grænsen sidste år, er Fakta nu klar med sin butik nummer tre uden for Danmark.
Butikken, som åbner i Süderlügum, er på 1.600 kvadratmeter, og er dermed cirka dobbelt så stor som en dansk Fakta-butik.

- Vi har fået en perfekt placering, som er nem at komme til både for danskere på vej på ferie eller på vej hjem – og til de tyske kunder, som kommer hos os til daglig, siger butikschef Claus Wandler, der sammen med butikkens 70 medarbejdere glæder sig åbningsfesten.

Det er allerede nu muligt at handle i Süderlügum-butikken, men åbningsfesten begynder torsdag den 24. juli.

Flere tyske kunder end ventet
Butikken har samme udvalg som de to eksisterende tyske Fakta-butikker i Harrislee og Aventoft. Det vil sige et stort udvalg af de typiske grænsehandelsvarer. Derudover adskiller Fakta-butikkerne i Tyskland sig fra mange grænsehandelsbutikker ved også have et stort udvalg af danske dagligvarer.

- De to første butikker har fået en omsætning, der er større, end vi havde forventet. Det skyldes blandt andet, at vi på grund af vores store udvalg af dagligvarer til tyske priser har trukket flere tyske kunder, end vi havde regnet med på forhånd, siger salgsdirektør Ronny Moriana Glindemann, Fakta Tyskland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094