23948sdkhjf

Indkøbs-app runder 1 million downloads

Hvad, der startede som et kælder-projekt for to unge iværksættere, er nu blevet en af Danmarks absolut mest populære apps med flere end 1 million downloads, alene i Danmark.
At være den bedste shopping buddy, er app'ens mission. eTilbudsavis app'en giver inspiration til indkøb gennem tilbudsaviser, gør det muligt at søge efter tilbud i nærområdet og hjælper med at planlægge indkøb gennem smarte indkøbslister.

- MobilePay fra Danske Bank er muligvis den eneste app, som har formået at opnå samme mængde downloads. Vi er meget beærede over at være kommet med i den eksklusive klub for 1 million downloads i Danmark, udtaler Christian Birch, medstifter af eTilbudsavis, og fortsætter:

- Vi har kun set toppen af isbjerget og arbejder nu på at bringe eTilbudsavis-app'en til udlandet, hvor vi også vurderer, at brugerne vil have en god shopping buddy.

App'en er stiftet af iværksætterne Christian Birch (25) og Morten Bo (24) mens Karsten Ree og Frank Ludvigsen (tidligere Den Blå Avis) er blevet en del af virksomheden, som har hovedkontor i København og 20 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093