23948sdkhjf

Coop når 100 butikker med elektroniske hyldeforkanter fra Delfi

Delfi leverer Breece epaper hyldeforkanter til 100 butikker hos Coop Norge i samarbejde med Lindbak Retail Systems AS.
Coop Norge bruger Breece epaper hyldeforkanterne sammen med storskærmsløsningen, Breece Vision, som er en fuldtintegreret løsning med storskærme, der automatisk modtager priser, produktinformation og billeder fra Coops butiksystem. Breece-projektet hos Coop foregår i samarbejde med Delfis norske partner Lindbak, som håndterer levering, installation og support på Breece løsningen til Coop i Norge.

Valget af Breece er baseret på platformens brugervenlighed og den unikke infrastruktur, som muliggør en hurtig installation og giver en enkel håndtering i butikken. I butikkerne kobles varene til hyldeforkanter/storskærme med en håndterminal. Derefter sørger den smidige infrastruktur for en sikker og stabil kommunikation mellem butikssystemet og hyldeforkanter/storskærme.

Willy Eriksen, IT-chef hos Coop Nord – en af de største Coop foreninger i Norge - har vært med til installationen af Breece i mange butikker. Hans fokus er på, at bruge Breece til, at forenkle driften af Coop Nords butikker ved, at drage nytte af de nye muligheder, som løsningen giver. Dette bidrager til en enklere drift og et bedre resultat.

- Det handler om at drive butik på en smart måde og at tænke nyt hver eneste dag. Brugervenligheden er helt i top og det er både enkelt og fleksibelt at tilpasse løsningen efter sine behov, fortæller Willy Eriksen fra Coop Nord.

Coop Nord bruger også Breece Vision i butikkerne - en fuldtintegreret storskærmsløsning, som bruges til øget eksponering og bedre oversigt i forskellige områder i butikken samt på udvalgte produkter eller kampagner.

- Breece Vision fanger kundernes opmærksomhed – og vi kan selv styre budskabet, fortæller Willy Eriksen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125