23948sdkhjf

Just Eat rykker 51 stillinger til Gentofte

Takeaway-sitet Just Eat flytter til december 51 af stillingerne på Aarhuskontoret til Gentofte. Samtidig varsler direktøren om udvidelse.
Det er 51 stillinger i Just Eats kundeserviceafdeling og administration i Aarhus, der skal flyttes til Gentofte til december, skriver Jyllandsposten.

Direktør for Just Eat i Danmark Carsten Boldt fortæller til avisen, at medarbejderne har fået muligheden for at flytte med, og at der indtil videre er 10-12 medarbejdere, der har givet udtryk for, at man rykker med til Gentofte.

Årsagen til at man flytter fra Aarhus til Gentofte er, at det er i København og på Sjælland man ser det største vækstpotentiale, men det betyder dog ikke, at det er helt slut i Aarhus. Der vil stadig være 30 stillinger tilbage på kontoret i Aarhus efter december, og Carsten Boldt åbner for, at de flytteramte medarbejdere kan blive ansat i ny stilling.

- Vi har nogle enkelte afdelinger, vi flytter fra Aarhus, men helt generelt skal vi udvide vores forretning med flere folk, det gælder også i Aarhus. Det er en mulighed at ansætte nogen i de nye stillinger, der kommer, siger Carsten Boldt.

Fire ud af fem af de 51 flytteramte stillinger er fuldtidsstillinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084