23948sdkhjf

IC Companys skifter navn

IC Cpmnanys har besluttet, at koncernen ikke længere skal anvende del-navnet "Companys". Det sker efter frasalget af Companys-butikkerne.
Danske IC Companys har påbegyndt en navneændring. Det oplyser selskabet regnskabet.

- Efter salget af Mid Market divisionen, og dermed Companys butikkerne, har vi besluttet, at koncernen ikke længere skal anvende del-navnet ”Companys”. Derfor er processen for en
navneændring blevet påbegyndt. Såfremt den ordinære generalforsamling i september 2014 godkender navneændringen, vil koncernen fremover kendes under navnet ”IC Group”.

Navneændringen, og de begivenheder, der ligger forud for denne, vil markere endnu en stor milepæl i koncernens historie.

Samtidig vil det være én af de største forandringer for selskabet siden fusionen i 2001.

- Ordet ”forandring” er blevet brugt flittigt i historien om IC Companys de seneste år – og med rette. For der har været forandringer. Men der har også været kontinuitet. Vi har arbejdet hårdt på at forenkle forretningen, forbedre indtjeningen, og skabe et godt fundament for fortsat vækst og udvikling af vores portefølje. Det arbejde vil fortsætte. Retningen er klar, og vi skal nå de mål, vi har sat. Det gør vi ved konstant at forbedre os – dag for dag, år for år, lyder det fra IC Companys..
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078