23948sdkhjf

Irma åbner fremtidens supermarked

I dag klokken 15.00 præsenterer Irma fremtidens supermarked for kunderne på Axelborg, Axeltorv, i København
Den nye butik åbner i stueetagen i den historiske bygning Axelborg. Bygningen huser også Landbrug & Fødevarer, som samarbejder med Irma om det nye supermarked.

Med åbent køkken midt i butikken, walk in osteri og mange helt nye unikke varer direkte fra mindre producenter, slår Irma fredag eftermiddag dørene op til sit nye eksperimentarium for fremtidens fødevarebutik.

- Samarbejdet mellem Irma og Landbrug & Fødevarer giver et helt andet perspektiv på butikken, der kommer til at fungere som ambassade og laboratorium for sæsonens danske fødevarer, sagde Jesper Uggerhøj tidliger på året om det nye supermarked.

Fokus på danske varer
Butikken i Axelborg kommer til at bygge på Irmas nye butikskoncept. Derfor vil der være ekstra fokus på fødevarekvalitet og forbedrede indkøbsoplevelser. Som noget helt særligt, vil den nye butik være fyldt op med danske varer.

- I den nye Irma-butik kan danskerne komme meget tættere på noget af det bedste fra dansk landbrug hver dag, og vi ser Irma som en naturlig samarbejdspartner med deres fokus på kvalitet, udtalte administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer Søren Gade.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109