23948sdkhjf

Humac overtager Eplehuset i Danmark

Eplehuset lukker i Danmark. Pr. 1. september 2014 er Humac den nye ejer af Eplehuset’s 7 Apple Premium Reseller butikker i Danmark.
Humac, som har 12 Apple Premium Reseller butikker i Danmark overtager også Eplehuset’s serviceværksteder.

Derved har Humac 19 butikker fordelt på hele landet og er Danmarks største Apple forhandler.

Markedet for forbrugerelektronik er forsat under pres i form af priskonkurrence og en svag udvikling i forbruget. Det er derfor en naturlig strategisk udvikling at skabe yderlig konsolidering i markedet.

- Forbrugerne er fortsat tilbageholdende og selvom Humac repræsenterer et af verdens stærkeste brand i form af Apple, så skal der yderlig volumen til. Vi skal vækste mere for at sikre en profitabel drift og økonomi til fortsat udbygning af aktiviteterne, siger Country Manager, Michael Bech i en meddelelse.

Humac, er ejet af russiske Inventive Retail Group, Moskva, som opererer mere end 240 monobrand butikker i Rusland og Vesteuropa indenfor brands som Apple, Samsung, Lego, Nike og Sony. Koncernen har specialiseret sig i monobrand detailbutikker med en stram konceptstyring.

- Humac vækster i markeds-share og særligt på serviceområdet ser vi ofte kunder, som har handlet i lavpriskæderne, når de skal bruge hjælp til service, her er Humac stærk med egne serviceværksteder - overtagelsen af Eplehuset bevirker at vi nu har 6 serviceværksteder fordelt i Danmark, siger Michael Bech.

Overtagelsen 1. september omfatter alle ansatte i butikkerne og på serviceværkstederne, dog ikke Eplehuset’s danske hovedkontor og administration.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.163